Astor

It has always been, and will always be, about quality. We're passionate about ethically sourcing the finest coffee beans, roasting them with great care. We'd like to hear your message!

Quick Contact

Seat Auto delovi

Auto delovi za Seat vozila

SEAT je osnovan 1950. godine kao Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo (SEAT) u Barseloni, a od 2000. godine je deo Volkswagen grupe.

Španska strast i temperament u harmoniji sa nesvakidašnjim dizajnom i sportskim duhom, upotpunjena sa nemačkom vrhunskom tehnologijom, stvorili su mnogobrojne zaljubljenike u modele Seat Ibiza, Leon, Altea, Toledo, Ateca, Arona i na srpskom tržištu.

Zato ljubiteljima ovog španskog brenda obezbeđujemo kvalitetne Seat rezervne delove u našoj prodavnici.

Seat rezervni delovi koje imamo u ponudi mogu produžiti životni vek Vašeg automobila usled svog visokog kvaliteta, naši Seat delovi potiču od proverenih proizvođača

Seat logo
Seat Toledo

Ponuda SEAT auto delova

Ne zaostajući za budućnošću, ne zaboravljamo ni prošlost, tj. stare, najpoznatije i dokazane Seat modele automobila.Cilj nam je da u prodavnici „Astor“, na jednom mestu možete pronaći sve vezano za ovaj renomirani brend, za apsolutno bilo koji model automobila.

Robne marke Seat delova koji su u našoj ponudi su od renomiranih svetskih proizvođača, visokog kvaliteta testiranih u laboratorijskim uslovima, kao i uslovima stvarnog života. Tek nakon dugotrajnih istraživanja i rigorozne kontrole odobreni su za primenu.

Proizvodnja Seat auto delova koje prodajemo vrši se pomoću savremenih tehnologija i novih aplikacija od najkvalitetnijih materijala, kako bi odgovorili svim vremenskim uslovima, obezbedili maksimalnu izdržljivost i ispunili očekivanja kupaca.

Katalog Auto delova

Braxuk

Braxuk

(8.54 MB)
Preuzmi
Clutex

Clutex

(2.92 MB)
Preuzmi
Electrix

Electrix

(15.05 MB)
Preuzmi
Filtrex

Filtrex

(4.99 MB)
Preuzmi
Mechanex

Mechanex

(14.98 MB)
Preuzmi
Roulex

Roulex

(6.22 MB)
Preuzmi
Rubbex

Rubbex

(10.22 MB)
Preuzmi
Shockex

Shockex

(2.70 MB)
Preuzmi
Sterex

Sterex

(6.29 MB)
Preuzmi
Thermex

Thermex

(10.63 MB)
Preuzmi
VAG

VAG

(26.78 MB)
Preuzmi
VAG CLASSIC

VAG CLASSIC

(85.91 MB)
Preuzmi